Vertrouwelijkheidsverklaring
Wij verzamelen gegevens over u om u diensten aan te kunnen bieden in de meest gunstige omstandigheden. Onze firma erkent en respecteert de vertrouwelijkheid van de gegevens die u aan ons doorgeeft. De onderstaande vertrouwelijkheidsverklaring bepaalt hoe wij de persoonsgegevens van internetgebruikers, zoals naam, postadres, e-mailadres... gebruiken. Deze verklaring betreft alleen de gegevens die wij verzamelen via de online-aanvraagformulieren voor inlichtingen of een offerte. 

Door de site te bezoeken en deze formulieren in te vullen, aanvaardt u dat wij deze gegevens verzamelen en gebruiken zoals hieronder beschreven.

Welke klantgegevens verzamelen wij?
Wij verzamelen de algemene gegevens van internetgebruikers, zoals hun naam, voornaam, firmanaam, volledig adres, telefoon, e-mailadres evenals de gegevens die eigen zijn aan de door u aangevraagde diensten.

Hoe gebruiken wij uw gegevens?
De belangrijkste reden waarom wij uw gegevens verzamelen is om uw vragen over onze producten en diensten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden (bestelling, vragen naar algemene informatie). Wij kunnen uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen en beschouwen deze communicatie als een onderdeel van onze dienstverlening.

Met wie delen wij uw gegevens?
De door ons verzamelde gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Verwijderen van uw persoonsgegevens
Bij het afronden van de transactie worden uw gegevens uit onze databanken verwijderd.

Door formulieren in te vullen, aanvaardt u dat wij deze gegevens verzamelen en gebruiken zoals beschreven in onze Privacyverklaring.

 

Om door te gaan naar het formulier voor DE SCHOOL klik hier.

Om door te gaan naar het formulier voor een PARTICULIERE BESTELLING klik hier